Binnen beleving

Buurderij


Hof Van Beieren organiseert de Buurderij in Zemst: via een online platform kan je lokale producten bestellen die je op dinsdagavond afhaalt. Elke week vind je hier groenten, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, honing en zoveel meer uit onze eigen streek. De landbouwers en de producenten bepalen zelf de prijs, de productiemethode en het aanbod. Als consument krijg je in ruil verse en kwaliteitsvolle producten recht van bij de boer, zonder veel voedselkilometers of verpakkingsafval. Door hier te kopen ondersteun je de korte keten én dus de lokale economie. (schranshoeve weglaten uit de linknaam)

Meer info via Boeren & Buren

Infopunt


In het infopunt zal je alle informatie terugvinden over de activiteiten op en rond het Hof van Beieren; zoals wandelingen, zoektochten, fietstochten, boerderijbezoeken, enz.. Je zal er in de brochures kunnen bladeren en zo meer te weten komen over wat er allemaal te beleven is voor jong en oud. Of je zal je vragen kunnen stellen aan iemand van ons team die je met plezier alles zal vertellen wat je wil weten!

Zaalverhuur


Een vergadering, receptie, opleiding, workshop, … organiseren in het gerestaureerde Hof van Beieren? Het kan! Op de eerste verdieping vind je een grote (max. 60 personen) en kleine (max. 15 à 20 personen) zaal. Op het gelijkvloers is er een ruime polyvalente zaal (max. 60 personen). Je kan de ruimtes huren van maandag t.e.m. zondag, ook buiten de openingsuren van de bistro Schom 8.