Binnen beleving

Brasserie


We heten je alvast welkom bij de brasserie van het Hof van Beieren! Eenmaal geopend zal je hier overdag terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Je zal er van onze streekproducten kunnen proeven aan één van onze tafeltjes terwijl je geniet van een prachtig zicht op het omringende landschap.

We zullen je een heerlijk ontbijt en lunch aanbieden waarbij we zoveel mogelijk de seizoenen zullen volgen. Of je zal ook gewoon even kunnen langskomen voor een lekkere kop koffie en een stukje zelfgemaakte cake. ’s Avonds zal de formule wijzigen en zal onze horeca partner op zijn beurt de brasserie uitbaten en dit met een uitgebreidere kaart.

Streekproductenwinkel


In ons winkeltje zal je een gevarieerd aanbod aan streekproducten kunnen terugvinden. Je zal de etenswaren ter plaatse kunnen aankopen tegen schappelijke prijzen. We nodigen je alvast uit op één van onze proeverijen!!

Infopunt


In het infopunt zal je alle informatie terugvinden over de activiteiten op en rond het Hof van Beieren; zoals wandelingen, zoektochten, fietstochten, boerderijbezoeken, enz.. Je zal er in de brochures kunnen bladeren en zo meer te weten komen over wat er allemaal te beleven is voor jong en oud. Of je zal je vragen kunnen stellen aan iemand van ons team die je met plezier alles zal vertellen wat je wil weten!