De Markt


Samenwerking geeft veerkracht en loont

Als ambassadeur van de Korte Keten en kleine ondernemers heeft de VZW Hof Van Beieren haar wekelijkse markten aangevuld met extra themamarkten per jaar. Deze markten brengen verschillende producenten en boeren samen en garanderen een dag vol connectie, inspiratie en samenwerking.

Naast teelten van eigen bodem worden onze markten verrijkt met smaakmakers. Het aanbod van regionale producenten die lekkers aanbieden van eigen maak en smaak is groot en verrijken het palet. Een eerlijke prijs, 100% traceerbaar en een kleine ecologische voetafdruk zijn onze criteria.

Praktisch

Tegen een forfaitaire vergoeding bieden wij u een tafel aan in de prachtig gerenoveerde schuur. Je kan je product promoten, laten proeven en verkopen. De uren van de zaterdagse markt zijn van 10u tot 14u.  Bij ons sta je beschermd tegen regen en wind en het pand is voorzien van een toiletzone.

Heb je interesse in onze markt geef ons dan een seintje in de mailbox van info@hofvanbeieren.be

 

Onze bezoekers

willen wij allerlei lokale producten en ontwerpen laten ontdekken en hoe kan dat beter dan beroep te doen op het rijk aanbod evenals de creativiteit van onze eigen ondernemers.  Breng ons een bezoekje, de boeren en kleine ondernemers rekenen op je.